Vossen PURE - ekologiska, vegancertifierade handdukar155 kr

78 kr

Vossen PURE handdukar, ekologisk bomull, 100% veganska

Först av allt: vi har testat många handdukar genom åren, dels de handdukar vi själva köpt genom åren, dels på alla de hotell och span vi besökt, och det är många! Men detta är de absolut bästa handdukar vi någonsin använt. Tvätt efter tvätt, helt outstanding kvalitet och känsla!

För den veganska PURE-kollektionen används bomull från certifierad ekologisk odling. Den underbara kvaliteten på den ekologiska bomullen garanterar en ren och härlig känsla mot kroppen. Den eleganta designen och de harmoniska färgerna i kollektionen gör handdukarna till ett blickfång oavsett var du hänger eller lägger dem.

Den nya AIRpillow-tekniken ger Vossens handdukar deras unikt mjuka känsla och överlägsna absorptionsförmåga. Detta uppnås genom att skapa mjuka fluffiga öglor på tygets yta, vilket skapar en skön, lätt känsla mot huden. Detta ger en unik känsla av energi! Vossen -A touch of Energy!

Storlekar: Handhandduk 40x60 cm, Duschhandduk 67x140 cm

Färger: White, Urban Grey, Lavastone

På förfrågan kan vi ta hem såväl andra storlekar som färger för Vossen PURE.

Material: 100 % ekologisk, vegancertifierad bomull. 600 g/m2.

Tvättråd: tvättas i 60°C

100% veganska, är inte all bomull vegansk? Nej, långt ifrån. Vossens VEGAN-certifierade handdukar är de första frottéhanddukarna i världen att bli vegancertifierade. I både konventionellt odlad bomull och också alltför ofta i ekologiskt odlad bomull används ingredienser med ursprung ur djurvärlden i beredningen av bomullen och i kringprodukter som t ex förpackningar med mera. Vossen kan nu presentera världens första handdukar producerade och certifierade 100% veganska av European Vegetarian Union.