Vossen VIRGIN - 100% naturlig handduk115 kr

Vossen VIRGIN handdukar, 100% naturliga

En handduk för dig som prioriterar miljö och hälsa. Inga färger, inga blekmedel, inga mjukmedel, 85% ekologisk bomull, 15% antibakteriell hampafiber.

Du kan bokstavligen känna naturens kraft här. Designen kan visserligen vara något traditionell, men handduken som helhet är av så hög kvalitet, och så hållbar i förhållande till miljön och vår unika planet. En 100% naturlig handduk. Vegansk - Ekologisk - Naturlig - Ren.

100% naturlig; utan blekmedel, utan färgämnen, utan mjukmedel. Charmen hos Virginhandduken ligger i det faktum att den har producerats helt utan blekmedel, färgämnen eller mjukmedel. Ekologisk bomull av högsta kvalitet, blandat med vår nuvarande trendfiber: hampa. Då hampa är naturligt svampdödande och antibakteriellt och i dessa handdukar inte behandlat bär hampan med sig den antibakteriella effekten i handduken. 

AIRpillow-tekniken ger Vossens handdukar deras unikt mjuka känsla och överlägsna absorptionsförmåga. Detta uppnås genom att väva omväxlande höga och låga mjuka fluffiga öglor på tygets yta, vilket skapar en skön, lätt känsla mot huden. Detta ger en unik känsla av energi! Vossen -A touch of Energy!

Storlekar: Handhandduk 30x50 cm, Duschhandduk 67x140 cm

Färger: Natur. Då inga ämnen för färgning tillsätts i produktionen av Vossen VIRGIN finns de bara i en kulör; den som naturen gett dem!

På förfrågan kan vi ta hem några andra storlekar för Vossen VIRGIN.

Material: 85% ekologisk bomull, 15% hampafiber. 570 g/m2.

Tvättråd: tvättas med liknande färger och utan optiskt vitmedel, och för att vara miljövänlig, i 20-40°C. Tvätta gärna före första användandet för att mjuka upp dem.

100% veganska, är inte all bomull vegansk? Nej, långt ifrån. Vossens VEGAN-certifierade handdukar är de första frottéhanddukarna i världen att bli vegancertifierade. I både konventionellt odlad bomull och också alltför ofta i ekologiskt odlad bomull används ingredienser med ursprung ur djurvärlden i beredningen av bomullen och i kringprodukter som t ex förpackningar med mera. Vossen kan nu presentera världens första handdukar producerade och certifierade 100% veganska av European Vegetarian Union.