ULRIKE HEFEL Cashmere-scarf


2 495 kr

ULRIKE HEFEL PURE CASHMERE Kashmirhalsduk

Letar du efter en lyxig touch till din vinteroutfit? Med en halsduk i äkta kashmir av finaste kvalitet från ULRIKE HEFEL behöver du inte leta längre! Obeskrivligt mjuka och värmande är de en upplevelse för både kropp och själ!

ULRIKE HEFEL kashmirhalsdukar kombinerar den exklusiva kvaliteten på mongolisk kashmir med moderna färger från internationella modevisningar. Från ljusröd, lysande orange, ljusrosa eller glittrande turkos till baskulörer som brun, grå och svart. Sjalarna imponerar med sina utåtriktade färger. De täcker din hals fint och mjukt och ger en mysig värme. Sjalarna ser också förföriska ut när de bärs på huvudet: en mycket speciell typ av kashmir-kokong. De lekfulla färgerna kan kombineras oändligt, vilket gör dem lika unika som kvaliteten.

Kashmir är den mest värdefulla ullen, mycket finare än fårull, och är en av de finaste djurhåren. För ULRIKE HEFEL PURE CASHMERE väljs endast de finaste underhåren från den mongoliska geten. Årligen kan ca. 100 gram/get utvinnas. För att motstå de extrema levnadsförhållandena i sitt hemland, med temperaturer ner till minus 45 ° C, har dessa extraordinära djur utvecklat en päls som skyddar mot kyla som ingen annan. Getens finaste ull väljs ut, kammas flera gånger, sorteras och bearbetas till dessa lyxiga halsdukar av skickliga händer. Tillverkningen sker direkt på plats i Mongoliet, i ursprungslandet för den finaste kashmir i världen.

Kashmirfiberns finhet är känsliga 16 mikron och längden på ULRIKE HEFEL-kashmir är 45 mm (!) - extra lång och exklusiv! I allmänhet är kvalitetsregeln att ju längre och finare kashmirhår desto högre kvalitet! Endast samma längder av kashmirhår används till dessa halsdukar.

100% kashmir, förpackat i en lyxig presentförpackning

Vikt: 130 g

Storlek: 180x30 cm

Ulrike Hefel logga

ULRIKE HEFEL har utgått från "TIMELESS LUXURY" i över tio år. Resultatet är perfekta kashmirprodukter som kombinerar ursprunget till de mjukaste naturfibrerna i världen med exklusiviteten hos handgjorda tyger. Original Cashmere, från get till produktion - oöverträffad i dess originalitet. Med en utsökt känsla för trender och färger visar ULRIKE HEFEL kashmirfilosofin i en bekväm naturlig och färgstark kollektion. "Touch and feel" i perfektion.