Hüsler Nest sängar


Världens bästa säng? 

Absolut! Om vi själva får välja, men du kan ju avgöra själv!


Hüsler Nest: den schweiziska ekologiska designsängen för människor som i första hand vill sova gott och sunt men som även lägger stor vikt vid naturliga material och miljön. Ergonomiskt genomtänkt och anpassar sig till alla kroppar. Alla material och delar som ingår är naturliga, lätta att sköta och utbytbara var för sig. 

Ergonomisk, ekologisk och långsiktigt ekonomisk.

Bild på trä, ull och naturlatex
Nedanstående artiklar är endast prisexempel och ska ses som informationssidor, uppföljning görs alltid innan sängköp för att säkerställa att beställningen blir som ni önskar.
Läs mer om Hüsler Nest här.


Så här går ett köp av säng från Hüsler Nest till:

Vi tar en personlig kontakt så att vi säkrar att ni får de produkter som passar er bäst utifrån era önskemål. Vi kontrollerar samtidigt att just den kombinationen av produkter fungerar optimalt tillsammans. Vi kan naturligtvis ordna så att ni både får se och prova en Hüsler Nest och dess överlägsna kvalité innan ni bestämmer er.

Ni får en orderbekräftelse på er beställning och som godkännande betalar ni 25% av köpesumman. Vi meddelar  leveransvecka och i samband med leverans får ni slutfaktura på återstoden som betalas inom 14 dagar.

För sängar som finns i lager är leveranstiden 5-6 veckor och för övriga sängar, även individuellt anpassade, några veckor längre.

Se delarna som bygger en Hüsler Nest här!