Hüsler Nest Bäddmadrasser

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest Bäddmadrasser 

Du utsöndrar mellan 3 och 7 dl svett varje natt. För att du ska få en sund sömn måste denna fuktighet transporteras bort så fort som möjligt. Därför använder Hüsler Nest bara naturliga, andningsaktiva material för sina bäddmadrasser, till exempel 100% ren råull från Schweiz eller en kombination av bambu och bomull. Tack vare detta kan du natt efter natt njuta av ett hygieniskt torrt sängklimat, utan att värme eller fukt ansamlas.

Prisexempel: Bäddmadrass Original Ull Light 90x200 cm: 2 395 kr, 180x200 cm: 4 545 kr.

Bäddmadrassen som du har närmast kroppen ska du ägna extra omtanke då det är den som styr klimatet i sängen. Då den är separerad från madrassen kan du både sköta om den och byta ut den allt efter behov. Dels har du möjlighet att vädra ullmadrassen eller tvätta bambumadrassen för att hålla den fräsch och kunna använda den över längre tid, dels kan du byta ut den utan större kostnader då materialen i bäddmadrassen åldras snabbare än i latexmadrassen. På så vis hålls sängen lika fräsch och hygienisk som när den var ny.

Original Ull (bild 1) innehåller 100% ny obehandlad ull från schweiziska får som går ute året om och finns i två tjocklekar, Light och Medium. Light är ca 2cm tjock och innehåller 700 g/m2 ull. Medium är ca 4cm tjock och innehåller 1000 g/m2 ull. Överdrag av bomullstrikå på ovansidan och bomullskalikå på undersidan, samt resårband i varje hörn. Skötsel: vädras i fuktig väderlek. ECO-institut-certifierat.

Original Bambu (bild 2), vegancertifierad bäddmadrass som innehåller 60/40% bambu-/bomullsfiber. 100% naturlig, förnybar växtråvara där bambuns egenskaper bidrar till att bäddmadrassen är lämplig för allergiker då den går att tvätta i 60°C. Fyllning: 550 g/m2 bambu och bomull. Överdrag av fin bomullssatin på ovansidan och bomullskalikå på undersidan, samt resårband i varje hörn. Skötsel: tvättas i 60°C, torktumlas. ECO-institut-certifierat. Vegancertifierad.

Kontakt oss nedan för prisuppgift på den modell och storlek du är intresserad av.