Hüsler Nest madrasser

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest Madrasser  

Våra naturlatexmadrasser består av 100% ren naturlatex. Naturlatexen är värme- och fuktighetsreglerande och antiseptisk, det vill säga att den skyddar till stor del från bakterier och kvalster. Den är outtröttligt punktelastisk tack vare flera miljoner små luftkamrar. Vid minsta tryck ger madrassen efter på just den punkten den belastas.

Priser lämnas på förfrågan, dessa kan variera över tid med valutakursförändringar.

Hüsler Nests naturgummimadrasser är lättare, mjukare och flexiblare än vanliga madrasser och utnyttjar till fullo fjädringssystemets enastående ergonomiska egenskaper. De formar sig varsamt efter kroppen och förebygger tryckpunkter och cirkulationsproblem. Naturgummimadrasserna finns i olika tjocklekar. Alla är lika elastiska, hållbara och andas över hela ytan. Det tvättbara överdraget är tillverkat av högkvalitativ, obehandlad bomull. 

Original 2Flex (bild 1-3) finns i två tjocklekar, 10 och 13cm. 2Flex-madrassen är vändbar där ena sidan är lite mjukare än den andra sidan för att den ska kunna anpassas individuellt. Madrasserna är gjorda av 100% ren Talalay latexmjölk från hållbara källor. De olika delarna med olika densitet i en madrass limmas samman med 100% ren latexmjölk. Original 2Flex omges av ett överdrag i 100% ekologisk bomullstrikå som är tvättbart i 40˚C.

Deluxe 2Flex (bild 4-5) finns i två tjocklekar, 12 och 15cm, som även inkluderar en 2cm tjock bäddmadrass på ovansidan av bomullsöverdraget. Bäddmadrassen är fylld med antingen 100% ren fårull eller 30/70% bambu- och bomullsfiber och sidorna på överdraget är kviltat, fyllt med 100% bambufiber. Bäddmadrassen är fäst med en dragkedja runt övriga höljet. Ullmadrassen kan enkelt tas bort och vädras, medan bambumadrassen kan tvättas i 40˚C. Underdelen till överdragen, oavsett modell, kan tvättas i 40˚C. Madrasserna är ECO-institut-certifierade.


Kontakt oss nedan för prisuppgift på den modell och storlek du är intresserad av.