Hüsler Nest Liforma fjädringssystem

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest Liforma Fjädringssystem  

Sömnen är ingen passiv process, utan en högst aktiv sådan med olika perioder som påverkar oss och under vilka vi ändrar position - helt omedvetet. En bra säng främjar denna process. Den ger inte bara ryggraden frihet utan stödjer den också och gynnar blodcirkulationen - vilket är speciellt viktigt för människor som lider av ryggbesvär och smärta. Hüsler Nest stödjer kroppen utan att begränsa den.

Prisexempel: Liforma fjädringssystem 90x200 cm: 18 195 kr.

Tack vare sin patenterade konstruktion anpassar sig fjädringssystemet till kroppen oberoende av persons vikt, storlek och anatomi. Hela liggytan är mycket elastisk och ger optimalt stöd över hela sängbredden eftersom det inte finns någon ram som stör. Det gör att man kan uppleva att fjädringssystemet har en masserande verkan. En otränad person kan känna av detta som en lätt träningsverk de första dagarna i i Hüsler Nest.

Liforma fjädringssystem består av två lager trimeller, där de övre trimellerna formar sig efter kroppen och de undre fördelar trycket mot banden av naturlatex. Varje trimell består av tre vertikalt limmade ribbor i massivt trä som är näst intill obrytbara. Dessa trimeller är monterade i ett system med remsor av naturlatex som stödjepunkter vilket säkerställer en jämn elasticitet över hela liggytan. Fjädringssystemet är metallfritt och består endast av obehandlat massivträ, naturlatex och ekologiskt bomullstyg. Liformasystemet är ryggraden i Hüsler Nest-sängarna sen över 30 år tillbaka då Balthasar Hüsler utvecklade systemet. ECO-institut-certifierat.Kontakt oss nedan för prisuppgift på den storlek du är intresserad av.