Hüsler Nest DeLuxe

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest DeLuxe

Ett originalsystem där översta delen med latexmadrassen och bäddmadrassen är inneslutna i ett estetiskt fodral och som samtidigt håller bäddmadrassen snyggt på plats med en dragkedja runt om. Lika snyggt som enkelt att plocka isär för att vädra bäddmadrassen eller vända på latexmadrassen, om du känner för det.

Prisexempel för en Hüsler Nest DeLuxe 90x200 cm: 37 995 kr, 

180x200 cm: 75 095 kr.

Systemet kan läggas i de flesta sängramar med iläggsramen, som finns med justerbar huvud- och/eller fotända, manuellt justerbar eller motoriserad.

Kontakta oss på [email protected] för att få den systemkombination och storlek på säng som passar dig! Gärna via formuläret nedan. Leveranstid ca 6 veckor från order. 

I exemplet visas:

  • DeLuxe bäddmadrass i Ull, 2cm 100% ren, obehandlad ny fårull omslutet av bomull. Ger ett oslagbart sovklimat med sina fukt- och temperaturreglerade egenskaper. Fäst med dragkedja i höljet runt fjädringssystemet. Finns även med bambufiber som fyllning för samma pris.
  • DeLuxe 2Flex latexmadrass 10cm, 100% naturlig latex i en vändbar madrass för valbar fasthet omslutet av ett tvättbart bomullsfodral. Finns även i 13cm tjocklek, mot pristillägg.
  • Liforma fjädringssystem som anpassar sig till alla kroppar oavsett storlek, vikt och anatomi.
  • Iläggsram, för att lägga systemet i befintlig sängram.