Hüsler Nest Designa

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest Designa

Ett originalsystem där hela systemet är inneslutet i ett estetiskt vackert fodral som döljer alla delar och samtidigt håller bäddmadrassen snyggt på plats med en dragkedja runt om. Lika snyggt som enkelt att öppna för att till exempel vädra bäddmadrassen, vända latexmadrassen eller kanske justera fjädringen med trimellerna i fjädringsystemet Liforma. När du värderar estetik lika mycket som sovkvalité, eller tvärtom.

Priser lämnas på förfrågan, dessa kan variera över tid med valutakursförändringar.

Kontakta oss på [email protected] för att få den systemkombination och storlek på säng som passar dig! Gärna via formuläret nedan. Leveranstid ca 6 veckor från order. 

I exemplet visas:

  • Designa bäddmadrass i Ull, 100% ren, obehandlad ny fårull omslutet av bomull. Ger ett oslagbart sovklimat med sina fukt- och temperaturreglerade egenskaper. Fäst med dragkedja i höljet runt fjädringssystemet. Finns även med bambufiber som fyllning för samma pris.
  • Liforma fjädringssystem som anpassar sig till alla kroppar oavsett storlek, vikt och anatomi.
  • 2Flex latexmadrass 10cm, 100% naturlig latex i en vändbar madrass för valbar fasthet omslutet av ett tvättbart bomullsfodral. Finns även i 13 cm tjocklek, mot pristillägg.
  • Iläggsram, som visas på bild 2, för att lägga systemet i befintlig sängram ingår i prisexemplet. Du kanske har en sängram där det ej behövs. Då blir det billigare :)