Hüsler Nest DreamSwiss

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest DreamSwiss 

DreamSwiss kombinerar kontinentalsängens utseende och egenskaper med naturligheten hos en äkta Hüsler Nest. Ingen behöver sova med känslan av metallkonstruktioner under sig. De individuella delarna i sängen kan kombineras efter tycke och smak för att passa in i just ditt sovrum. 

Prisexempel för en Hüsler Nest DreamSwiss med Designa system 90x200 cm: från 55 295 kr. 

Observera att DreamSwiss och prisexemplet innebär en komplett säng med sängram och fjädringssystem.

Kontakta oss på [email protected] för att få den systemkombination och storlek på säng som passar dig! Gärna via formuläret nedan. Leveranstid ca 12 veckor från order. 

I exempelbilderna visas:

  • Designa bäddmadrass i Ull, 100% ren, obehandlad ny fårull omslutet av bomull. Ger ett oslagbart sovklimat med sina fukt- och temperaturreglerade egenskaper. Fäst med dragkedja i höljet som omsluter hela fjädringssystemet. Finns även med bambufiber som fyllning för samma pris.
  • Liforma fjädringssystem som anpassar sig till alla kroppar oavsett storlek, vikt och anatomi. Inneslutet i Designa systemet.
  • 2Flex latexmadrass 10cm, 100% naturlig latex i en vändbar madrass för valbar fasthet omslutet av ett tvättbart bomullsfodral. Finns även i 13 cm tjocklek. Inneslutet i Designa systemet.
  • Iläggsram fast, för Designasystemet att vila på. Finns även med motoriserad huvud- och fotända.
  • Underdel (sängram) i obehandlat massivt trä, metallfri, med stoppat tyg eller läder i flera olika utseenden och kvaliteter.
  • Sänggavel, klädd i stoppat tyg eller läder. Kan fås i olika höjd, bredd och designval, läs mer nedan. Sänggavel är ej medräknat i prisexemplet.

Huvuddelen kan fås i tre olika designval: "button", "cube" eller "cord". Ni kan välja huvuddelen i höjd 110 eller 150 cm samt i tre olika bredder i förhållande till vald sängbredd, 8, 38 eller 48 cm utstick på varje sida. Såväl sängramen som huvuddelen kan kläs i flera olika färger och tyg- och läderkvaliteter. Ni kan även välja ert egna tyg eller läder som Hüsler Nest syr på åt er!

Designvarianter

Cube (bild nr 3 & 6): slät design för den som värderar ett tidlöst utseende.

Button (bild nr 1 & 4): knappdesign som gör DreamSwiss till en elegant blickfångare i vilket sovrum som helst.

Cord (bild nr 2 & 5): lika individuell som sin ägare. Tidlös och elegant, ändå lyxig.