Hüsler Nest Original System

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Hüsler Nest Original System

Prisexempel för ett Hüsler Nest Original System 90x200 cm: 34 385 kr, 

180x200 cm: 67 695 kr.

Balthasar Hüslers orginalsystem är utvecklat för att skapa verkliga förutsättningar för en god sömn, där en äkta trygghetskänsla bara uppnås med högkvalitativa naturprodukter. Hans säng skulle skapa optimala förhållanden för ett naturligt sömnbeteende och anpassa sig så att ryggen får optimalt stöd oavsett liggställning. Blodet skulle kunna cirkulera obehindrat och sängen ge stöd till kroppen utan att hålla fast den. Uppfriskande återhämtning i sömnen: Det får man i en Hüsler Nest!


Det öppna systemet gör att alla delar är enkelt tillgängliga, både för att kunna vädras, justeras och bytas ut. Systemet kan läggas i de flesta sängramar med iläggsramen, som finns både som manuellt justerbar, och som motoriserad. Hela sängsystemet är fritt från metaller och syntetiska ämnen. Om du stör dig på glipan som alltid uppstår i en traditionell dubbelsäng med resårmadrasser så kan du säga hejdå till den! Konstruktionen hos Hüsler Nest gör att du inte kommer märka skarven mellan de två sängsystemen om du har en gemensam bäddmadrass.

I exemplet visas:

  • Bäddmadrass Solo Ull, 100% ren, obehandlad ny fårull omslutet av bomull. Ger ett oslagbart sovklimat med sina fukt- och temperaturreglerande egenskaper. Finns även i andra tjocklekar och andra material.
  • 2Flex latexmadrass, 100% naturlig latex i en vändbar madrass för valbar fasthet omslutet av ett tvättbart bomullsfodral. Finns i såväl andra tjocklekar, material och design. Avlastar kroppens stödjepunkter med en överlägsen elasticitet utan att hålla fast kroppen.
  • Liforma fjädringssystem som anpassar sig till alla kroppar oavsett storlek, vikt och anatomi. Patenterat fjädringssystem med en unik konstruktion som ger stöd utmed hela kroppen och ger dig förutsättningar för en återhämtande sömn.
  • Iläggsram för att lägga systemet i en befintlig sängram. Iläggsramen finns såväl med manuellt höj- och sänkbara huvud- och fotändar, som motordrivna. För vissa sängramar kan en alternativ iläggsram behövas, även det finns hos Hüsler Nest.

Kontakta oss på [email protected] för att få den systemkombination och storlek på säng som passar dig! Gärna via formuläret nedan. Leveranstid ca 6 veckor från order.