Hüsler Nest - världen tillhör den som är utsövdEn god morgon börjar på kvällen.
Med trygghet och värme i en Hüsler Nest.Sov sunt och naturligt i en säng som är som en omfamning: Det unika Liforma fjädringssystemet anpassar sig - tack vare de patenterade trimellerna av massivt trä - perfekt till din kropp, oberoende av hur stor eller tung du är. De naturliga materialen, som trä, ull och latex, ger dig en mysig ombonad känsla, natt efter natt.

Sov gott!


En investering för livet! Ditt eget liv!
Du spenderar en tredjedel av livet i sängen, kanske bör du även ägna ditt val av säng lite omtanke?
I en Hüsler Nest vet du att du sover i naturliga material, att den är konstruerad utifrån kroppens ergonomi och att du kan justera den utifrån din egen kropps former.Den sista sängen du köper!

En Hüsler Nest är uppbyggd så att kroppen ska få optimalt stöd för att du ska kunna återhämta dig under natten och vakna utvilad. Sängsystemets delar är alla utbytbara var för sig, vilket gör att om och när någon del av sängen åldras behöver du bara byta ut just den delen. Du kan låta din säng gå i arv till nästa generation!
En Hüsler Nest är inte som en vanlig resårsäng där allt är inbyggt i ett paket och oåtkomligt, och när något material har gjort sitt, ja då behöver man köpa ny säng. Detta gäller inte dig som väljer en Hüsler Nest.


- Men några av Hüsler Nests sängar ser ju ut som vanliga sängar, undrar du frågande.
Lugn, alla Hüsler Nests sängar är enkelt öppningsbara och inuti hittar du samma utmärkta fjädringssystem och madrasser i alla modeller, med samtliga delar enkelt utbytbara. Oavsett om du väljer ett billigare Hüsler Nest Original System eller en exklusiv DreamSwiss så får du samma utmärkta fjädringssystem och sover precis lika gott!


Liforma fjädringssystem

Det unika systemet  är uppbyggt av trimeller, längsgående ribbor av trä, som obehindrat kan röra och fjädra sig var för sig. Detta gör att din kropp oavsett kroppsform och vikt kan få optimalt stöd för hela kroppen oavsett position i sängen. Din kropp får därmed möjlighet att återhämta sig under natten. Vakna utvilad!

Så här går ett köp av säng från Hüsler Nest till:

Vi tar en personlig kontakt så att vi säkrar att ni får de produkter som passar er bäst utifrån era önskemål. Vi kontrollerar samtidigt att just den kombinationen av produkter fungerar optimalt tillsammans. Vi kan naturligtvis ordna så att ni både får se och prova en Hüsler Nest och dess överlägsna kvalité innan ni bestämmer er.

Ni får en orderbekräftelse på er beställning och som godkännande betalar ni 25% av köpesumman. Vi meddelar  leveransvecka och i samband med leverans får ni slutfaktura på återstoden som betalas inom 14 dagar.

För sängar som finns i lager är leveranstiden 5-6 veckor och för övriga sängar, även individuellt anpassade, några veckor längre.

Se Hüsler Nests sängar här!