Våra varumärken


Hüsler Nest logotyp

Hüsler Nest - världens bästa säng

Egentligen ville Balthasar Hüsler inte alls uppfinna någon ny säng. Det enda han ville var att få lindring för sina ryggsmärtor. Men då han inte kunde hitta någon säng på marknaden som hjälpte honom började han fundera kring sömn och sovande. Med konstruktionen av Liforma-systemet skapade Balthasar Hüsler en ny standard för ortopediskt sovande.

Många har försökt kopiera originalet, men ännu har ingen kommit i närheten av samma positiva egenskaper. Det är inte bara effekten av fjädringen som är unik, den skänker också den härliga känslan  som det innebär att vila på naturmaterial - inga kemiska ämnen eller metaller, miljövänlig från tillverkning till återvinning. Varje del och material har olika livslängd, och i en Hüsler Nest är det lätt att själv ersätta de individuella delarna.

Hüsler Nest drivs idag av andra generationen i familjen Hüsler som förblivit lojal mot Balthasars övertygelse, att lösningen ligger i harmonin mellan människan och naturen. Idag sover över 300.000 människor i en Hüsler Nest och vi är övertygade om att varje människa behöver en plats där han eller hon kan känna sig ordentligt omhändertagen. Även du kan njuta av vackra drömmar i en Hüsler Nest, låt dig inspireras och bara känna att du har kommit hem.

Även om vi på Dreamnest lagerför ett mindre antal av Hüsler Nests produkter som vi kan skicka direkt, har vi möjlighet att erbjuda er att beställa från hela Hüslers sortiment. Titta gärna på Hüsler Nests egna hemsida och hör av er så hjälper vi er med en beställning.

Hefel logotype

HEFEL - 100% Made in Austria

HEFEL Textil är en av de mest framgångsrika och innovativa tillverkarna av sängkläder i Europa och marknadsledande för naturliga sängkläder. HEFEL grundades 1907 och är fortfarande ett familjeföretag och är stolt över sin framgångsrika meritlista som går mer än 100 år tillbaka. HEFEL är känt för sina unika innovationer och förstklassiga produkter av högsta kvalitet.

Hefel strävar efter att göra alla lyckligare genom hälsosam sömn och låta alla uppleva ett nattligt spa med sina Hefel-produkter. Detta görs genom innovativa, miljömässigt hållbara och hälsofrämjande produkter, baserat på ärliga och varaktiga värderingar i ett traditionellt familjeföretag.

Alla HEFEL-produkter är 100% tillverkade i Österrike och imponerar med sina lyxiga tyger och speciella fyllningar baserade på naturliga råvaror. Den helt integrerade produktionsprocessen - vävning, efterbehandling, kardning, quiltning, design och sömnad - sker vid de österrikiska fabrikerna i Schwarzach och Kefermarkt för att säkerställa avgörande överlägsenhet i kvalitet, hastighet och service.

Även om vi på Dreamnest lagerför ett mindre antal av HEFELs produkter som vi kan skicka direkt, har vi möjlighet att erbjuda er att beställa från hela Hefels sortiment. Titta gärna på Hefels egna hemsida och hör av er så hjälper vi er med en beställning.

VOSSEN 

1925 förvandlade Vossen handdukar från att vara en lyxprodukt till att bli en överkomlig produkt - och 1951 var Vossen de första som uppfann badrocken utifrån handduken. Det var dessa idéer som grundade Vossens framgångar. Vossens nyckel till framgång är deras anda av innovation, samtidigt som de bibehåller tillförlitlighet och engagemang för service. Dessa faktorer tillsammans har placerat Vossen som en av de främsta leverantörerna av frottéprodukter.

Vossen är en av Europas mest kända och ledande tillverkare av frottéhanddukar och är baserade i Österrike. De producerar mer än 6 miljoner produkter per år inklusive; handdukar, badrockar och badmattor. Vossen investerar ständigt i ny och banbrytande teknik för att förbättra kvaliteten på sina produkter inklusive AIRpillow-teknik.

Vossen handdukar ger en mjuk och fluffig känsla tack vare den unika AIRpillow-tekniken, handdukarna skapar också upp till fyra gånger mindre ludd än jämförbara handdukar och absorberar vatten mycket snabbare. Alla Vossen handdukar testas och är 100% dermatologiskt säkra och fria från allergener.