Hefel Gold Goose Down duntäcke, 35% rabatt


8 595 kr

5 585 kr

Gold Goose Down gåsduntäcke, åretrunttäcke

Nu 35% rabatt på kvarvarande i lager!

Hefels GOLD DOWN är sortimentet för lyxälskare. Fyllningen av 100% ny, ren vit gåsdun i ett duntäcke som ger dig en unik nivå av värme, samtidigt som det är särskilt lätt och mjukt, möter den globala trenden för allt lättare men ändå mysiga duntäcken. Ett "must have"! Den tunna dunsäkra batistväven tillverkas i Hefels in-house-väveri och förstärks med en "anti-aging"-finish av Aloe vera.

Åretrunttäcke: 500 g, fylld med europeisk vit gåsdun, klass 1, 100%. Bärighet CUIN 750, RDS-certifierat.

Väv: 100% bomullsbatist (158), TC 320, 86 g/m2, Anti aging-behandlad med Aloe veracremefärgad piping i satin, vit och sydd i BodyFit-mönster.

Fyllning: ny ren RDS-certifierad gåsdun, Klass 1,100%.

Hefels "The Honest Down" serie med såväl RDS- (Responsible Down Standard) som NOMITE-certifikat borgar för högsta kvalitet och säkerhet för både djur och människa. Hefels klass 1 dun, enligt EU-standard, har full spårbarhet. Nomite innebär att bomullstyget som vävs i Hefels egna fabrik har så hög kvalitet och trådtäthet att det inte släpper igenom damm eller kvalster vilket gör att täcket är lämpligt för allergiker. Då täcket även är behandlat med Aloe Vera som är erkänt bra för huden med bland annat både antiinflammatoriska och anti-allergiska egenskaper kommer det hjälpa huden återhämta sig under natten. 100% tillverkat i Österrike.

Storlek: Enkelbädd 150x210 cm.

Tvättråd: tvättas i 60°C, torktumlas.