Hefel Pure Wool täcke, beställningsvara

Vi har inte den visade produkten i lager för tillfället, men hör av dig via mejl eller telefon så kan vi se till att beställa omgående! 

Är du intresserad av sängar från Hüsler Nest så fyll gärna i kontaktformuläret nedan kring det du är intresserad av så får du mer exakta prisuppgifter från oss.

Vi löser era önskemål!

Pure Wool ulltäcke, åretrunt

Väv: 100% Bomullssatin behandlad med Aloe Vera. Fyllning: 100% ren ny ull. 

100% mjuk och skön fårull för naturlig värme. I djurvärlden finns det värdefulla hår som naturligt förfogar över funktionella egenskaper. De värmer, håller en behaglig temperatur eller kyler och sörjer för ett underbart torrt sovklimat. Ullen kan absorbera runt tre gånger så mycket fukt som bomull och täcket känns därför alltid angenämt torrt. En unik rengöringsprocess gör att Pure Wool kan tvättas i 40°C. Ullen i Hefels Pure Wool kommer från franska frigående får i Pyrenéerna, en unik art som föds upp just för sina fina krulliga ull som används till täcken. Endast ull klippt från skuldror, nacke och hals uppfyller kraven för Hefels produkter.

Hefel Bodyfit vaddmönster gör att täcket faller mjukt längs vaddsömmarna och bildar ett mysigt hölje runt kroppen. Hefel Bodyfit förhindrar att det uppkommer stora mellanrum med kall luft mellan kroppen och täcket.

Storlek: 210x150 cm, fler storlekar finns på förfrågan.

Tvättråd: tvättas i 40°C.

OBS. beställningsvara med lite längre leveranstid.