Hefel Silver Goose Down duntäcke.

6 995 kr

3 498 kr

Silver Goose Down gåsduntäcke, vinter.

Ett duntäcke för dig med höga krav på såväl bärighet, kvalité som värme under natten! Vare sig du är frusen av dig eller om du gillar att ha svalt i sovrummet kommer du att älska detta duntäcke! Ett gåsduntäcke med riktigt bra bärighet, helt enkelt. Bärighet är ett standardmått på duntäckens "fluffighet". Riktigt bra täcken har som regel en bärighet på 10-12. Detta täcke har en bärighet på 12,5-13,5. Alltså har du här ett täcke med extremt hög kvalité.

Väv: 100% bomullssatin behandlad med Aloe Vera, kantsöm i silver. Fyllning: ny ren gåsdun och fjädrar, Klass 1, 90/10%.

Hefels "The Honest Down" serie med såväl RDS- (Responsible Down Standard) som NOMITE-certifikat borgar för högsta kvalitet och säkerhet för både djur och människa. Hefels klass 1 dun och fjädrar, enligt EU-standard, har full spårbarhet. Nomite innebär att bomullstyget som vävs i Hefels egna fabrik har så hög kvalitet att det inte släpper igenom damm eller kvalster vilket gör att täcket är lämpligt för allergiker. Då täcket även är behandlat med Aloe Vera som är erkänt bra för huden med bland annat både antiinflammatoriska och anti-allergiska egenskaper kommer det hjälpa huden återhämta sig under natten. 100% tillverkat i Österrike.

Storlek: Enkelbädd 150x210 cm, fyllnadsgrad: 250 g/m², dunbärighet 12,5-13,5. Fler storlekar finns på förfrågan. Finns även som sommar- och åretrunttäcke.

Tvättråd: tvättas i 60°C, torktumlas.